Onder "remote peering" wordt verstaan: "peering" zonder een fysieke aanwezigheid op het lokale internetknooppunt. Dat kan omdat onze reseller-partners hun netwerk al op BNIX hebben aangesloten. De reseller zorgt voor het transport, de peering poort op het BNIX-platform en alle contractuele verplichtingen. Als remote participant hebt u toegang tot alle BNIX-diensten, waaronder het publieke peering LAN, de BNIX-routeserver en het BNIX-portaal. De eerstelijnssupport wordt verleend door de reseller. Bovendien kunt u op elk moment de BNIX Service Desk rechtstreeks bellen.

Schema - remote peering BNIX

De voordelen van remote peering

Remote peering biedt het antwoord als u het simpel wilt houden, maximale flexibiliteit wilt genieten en de kosten wilt drukken.

Kostenefficiënt

Peering via een reseller drukt de hardware- en colocatiekosten en biedt een directe interconnectie met meerdere netwerken.

Flexibel

BNIX-resellers bieden meestal meer bandbreedtekeuzes en toegang tot meer dan één Internet Exchange.

Eenvoudig

Eén contract, één factuur - dus minder papierwerk. U hoeft geen BNIX-contract te tekenen, u tekent gewoon bij onze reseller en wij coördineren alles met hen. Uw AS-nummer wordt vermeld in de BNIX-participantenlijst en u kunt peeren met alle aangesloten netwerken alsof uw apparatuur geïnstalleerd was in een BNIX-datacenter. U behoudt de volledige controle over uw peering- en routingbeleid.

Copyright © 2022 BNIX - Disclaimer - AUP