Het management en het BNIX-team @Belnet (AS2611) kondigen met veel plezier de 12de editie van het BNIX Networking Event aan!

Een evenement dat historisch belooft te worden! Het zal plaatsvinden in het prestigieuze, maar nog weinig bekende (zoals blijkt uit onze #guesswherechallenge op sociale netwerken), Paleis van Karel van Lotharingen. Karel van Lotharingen was de gouverneur van de Oostenrijkse Nederlanden van 1744 tot 1780.

Na de presentaties van onze teamleden en 2 BNIX-Participanten, Cloudflare (AS13335) en WAN-connect (AS50083), organiseren we op donderdagavond 28 september 2023 een walking dinner in de oude appartementen van de prins.

Dit evenement is ook een unieke gelegenheid voor onze huidige en toekomstige participanten om met elkaar in contact te komen, aangezien wederzijdse peeringovereenkomsten de kern van onze activiteiten vormen.

Wilt u het 12e BNIX Networking Event bijwonen? We nodigen u uit om u nu te registreren. U ontvangt alle praktische details in de bevestigingsmail van uw inschrijving.

Deelname aan dit evenement is gratis maar inschrijven is verplicht.

Aangezien dit evenement voorbehouden is aan de BNIX community en partners, behouden we ons het recht voor om een inschrijving achteraf te weigeren.

Bedankt voor het bevestigen van uw deelname uiterlijk maandag 25 september.

We hopen u te zien op 28 september in een zeer 18e eeuwse sfeer!

Programma:

18:30 Welkom en aperitief

19:00 Presentaties van:

  • Dirk Haex - General Director a.i. @Belnet (AS2611)
  • Frédéric Libotte - Senior Relationship Manager @BNIX/Belnet
  • Stefan Gulinck - Network Architect @BNIX/Belnet
  • Tom Strickx - Principal Network Engineer @Cloudflare (AS13335)
  • Marcel De Beule - Managing Partner @WAN-connect (AS50083)

20:00 Walking dinner

22:30 Einde van het evenement

Statusbericht

Sorry…This form is closed to new submissions.

Copyright © 2022 BNIX - Disclaimer - AUP