Gepubliceerd op vr, 10/22/2021 - 12:58
BNIX is de voorbije 26 jaar enorm gegroeid, zowel wat aantal participanten als verkeer betreft, en dus vonden we dat het tijd was voor verandering. Het nieuwe logo geeft beter weer wat onze kernwaarden zijn, wat we doen en hoe we werken.

Na heel wat uren plannen, tekenen en weer opnieuw beginnen, kwamen we uit bij een logo dat onze rijke geschiedenis als een van de internetpioniers in België in de verf zet, maar met een moderne twist die vormgeeft aan onze ambities voor de volgende vijfentwintig jaar.

De nieuw toegevoegde stippen en lijnen staan symbool voor de BNIX-community en de onderlinge verbondenheid tussen onze leden. We zien onze leden als partners en willen samen met hen de peeringcommunity van BNIX laten groeien. Met nieuwe diensten zoals het resellerprogramma en private VLAN-verbindingen willen we onze community extra peeringmogelijkheden bieden.

De stippen en lijnen doen bovendien denken aan de vorm van het Atomium, Belgiës bekendste monument. Het Atomium en de baseline "Belgian heart of the internet" onderstrepen allebei het belang van lokale verankering. We zijn een lokale internet exchange en onze ambitie is om onze participanten zo dicht mogelijk bij hun Belgische klanten te brengen om hen de ultieme kwaliteitservaring te bieden.

Naast het vertrouwde groen werd ook een streepje blauw aan ons logo toegevoegd. Blauw is een primaire kleur die staat voor vertrouwen, stabiliteit en betrouwbaarheid. Hiermee willen we benadrukken dat BNIX stevig blijft investeren in technologie. Dankzij een nieuw schaalbaar switchingplatform kan BNIX ook de komende jaren verder uitbreiden zonder aan degelijkheid en stabiliteit in te boeten.

We hopen dat u onze nieuwe look-and-feel kunt smaken. In de loop van de volgende maanden zullen we andere marketinginitiatieven lanceren om onze participanten nog beter van dienst te zijn, zoals een nieuw klantenportaal en een vernieuwde website.

Gebruikt u nog het vroegere BNIX-logo in uw marketingkanalen?
Vond u dit nieuws interessant?

Copyright © 2022 BNIX - Disclaimer - AUP