BNIX heeft als missie de snelheid en efficiëntie van het internetverkeer in België te optimaliseren tegen een minimale kost. Het BNIX-platform interconnecteert zijn deelnemers op de meest transparante, veilige en performante manier. Word BNIX-partner en help ons om ons platform te laten groeien, zowel in geografisch bereik als in aantal deelnemers.

Heeft u interesse om BNIX-partner te worden?

PoPs

De BNIX (Belgian National Internet eXchange) infrastructuur is verspreid over 3 locaties in en rond Brussel. Die spreiding staat garant voor een hoge betrouwbaarheid. Als zich op één locatie een probleem voordoet, verzekeren de andere twee de continuïteit van de activiteiten.

 

Pop server icon

BNIX Resellers

Als reseller-partner van BNIX zorgt u zowel voor toegang tot ons platform als voor de contractuele relatie met uw klanten. De hele klantrelatie blijft bij u en u bent vrij om diensten te prijzen en bundelen zoals u wilt.

 

 

shaking hands icon

IX partnerships

BNIX biedt op aanvraag connectiviteit naar onderstaand(e) internetknooppunt(en) aan. Een veilige en kostenefficiënte oplossing om rechtstreeks verbinding te maken met uw peers, klanten of zakenpartners die aangesloten zijn op de andere internet exchange.

shaking hands icon

Copyright © 2022 BNIX - Disclaimer - AUP