Door het massale gebruik van clouddiensten is er tegenwoordig een sterke behoefte aan een stabiele internetverbinding. Dankzij BNIX kan u directe verbindingen tot stand brengen met de netwerken die uw eindgebruikers bedienen en hen zo een gewaarborgde servicekwaliteit bieden.

Als aanbieder van cloud- of webhostingdiensten wilt u uw gebruikers een snelle, efficiënte en veilige toegang tot uw platformen bieden. Door aan te sluiten op BNIX verlaagt u de latency en brengt u uw services sneller naar uw gebruikers.

Met een connectie op BNIX krijgt u in één keer toegang tot verschillende samenwerkingsmogelijkheden met de meer dan 60 participanten die op het platform actief zijn. Onze route server zorgt ervoor dat peeren nog eenvoudiger wordt.

Sinds 1 januari 2020 heeft BNIX zijn tarieven voor verbindingen vanaf 1G en voor alle extra (back-up)poorten verlaagd. Dit maakt het nog interessanter om u aan te sluiten op BNIX of om te upgraden.

“Wij vinden het als leidinggevende webhosting provider cruciaal om te blijven investeren in de beste verbindingen voor onze klanten. We peeren reeds met grote partijen op verschillende andere internet exchanges. Door die redundante infrastructuur kunnen wij onze klanten de nodige business continuïteit garanderen. Andere belangrijke redenen om aan te sluiten op BNIX waren de stabiliteit van het platform en de lage latency die zorgen voor een maximale performantie van de website en andere applicaties. Tot slot kunnen we het aantal point of failures gevoelig verlagen dankzij de directe verbindingen met andere BNIX-participanten.”

Stijn Claerhout (CTO bij Combell)

Wilt u aansluiten op BNIX?

Copyright © 2022 BNIX - Disclaimer - AUP