Gepubliceerd op ma, 06/21/2021 - 20:32

In juni lanceerde Belnet het BNIX Reseller Program, een nieuw programma bedoeld om het aantal deelnemers aan het Belgische internet exchange-platform te doen toenemen.

Dankzij het BNIX Reseller Program kunnen externe partijen (operatoren en transitproviders) BNIX-diensten doorverkopen aan elke externe locatie die via hun netwerk wordt bereikt. Als reseller moet u een speciale poort nemen op het BNIX-platform en kunt u de capaciteit van deze poort doorverkopen aan één of meer klanten (de remote participanten).

De remote participanten, die niet aanwezig zijn in een van de 3 BNIX-locaties (PoP's) (CenturyLink Evere, Interxion Zaventem en LCL Diegem), kunnen op een technisch gelijkwaardige manier verbinding maken met onze internet exchange, maar met minder administratieve complexiteit en kosten. De remote participant koopt BNIX-diensten rechtstreeks van de reseller, samen met het transport naar BNIX en eventueel met andere diensten aangeboden door de reseller. Op die manier wordt de remote participant dus een BNIX-klant en heeft hij toegang tot alle BNIX-diensten. Meer informatie over de voordelen van remote peering vindt u op onze remote peering pagina.

BNIX Resellers

De BNIX Resellers hieronder zijn vertrouwde partners die toegang verkopen tot BNIX peeringdiensten vanuit hun eigen infrastructuur. U kunt rechtstreeks contact met hen opnemen om een remote peering-verbinding met het BNIX-platform op te zetten.

VERIXI

Verixi levert sinds 2009 internettoegang, VPN en datacenterdiensten. Ze zijn een glasvezelspecialist (met een eigen netwerk) en zijn ook verbonden met alle grote netwerken. Ze bieden hun oplossingen aan in België, Luxemburg en Frankrijk.

Contact: Tel. 0800 2 95 95 / +32 10 77 90 37 / E-mail: sales@verixi.be

Bent u ook geïnteresseerd om BNIX reseller te worden?

Vond u dit nieuws interessant?

Copyright © 2022 BNIX - Disclaimer - AUP